Kulüpler Birliği BAşkanı İlhan Cavcav Kulüpler Birliği olarak yabancı sınırlamasında 6+2'den yana karar aldıklarını ve Beşiktaş Kulübü'nünde başta bunu kabul etmiş olmasına rağmen sonrasında 5+0+3'te diretmesini anlamadıklarını söyledi.
İlhan Cavcav ''Eğer Beşiktaş yabancı kuralını istemiyorsun gitsin başka bir ligde oynasın. Beşiktaş'ın oyun bozanlık yapmasına aklım ermiyor''dedi.
Kulüpler Birliği olarak birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyleyen İlhan Cavcav yabancı kuralını diğer kulüpler kabul ediyorsa Beşiktaş'ta kabul etmeli dedi.
ilhan Cavcav Kulüpler Birliği olarak Türkiye Futbul Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in istifa etmesini istemediklerini söyledi.
Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ın bu sert açıklamalarına henüz Beşiktaş Spor Kulübünden bir açıklama gelmedi.
Beşiktaş'a Kurşun Gibi Sözler!
Beşiktaş'a Kurşun Gibi Sözler!
EditorKulüpler Birliği Başkanı ilhan Cavcav Beşiktaş'ı topa tuttu.