90’lı yıllardan günümüze uzanan başarılı müzik kariyeri ve zamansız şarkılarıyla Türk pop müziğine damga vuran Demet Sağıroğlu, müzikseverleri heyecanlandıran özel bir projeye imza attı. Sanatçının kariyerinin ilk yıllarından itibaren yorumladığı unutulmaz Kayahan eserlerinden biri olan “Şikayetim Var”, yeni düzenlemesi ve sürpriz bir düetle yeniden dinleyiciyle buluştu.
Söz ve bestesi usta sanatçı Kayahan’a ait olan bu özel eserde Demet Sağıroğlu’na, kendine özgü buğulu sesi ve güçlü yorumuyla son dönemin dikkat çeken isimlerinden Derya Bedavacı eşlik etti.
İki güçlü ses Kayahan imzalı eserde buluştu
Müzik dünyasının iki farklı dönemine damga vuran güçlü kadın vokallerini bir araya getiren çalışma, yayınlandığı ilk andan itibaren müzik listelerinde ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Dinleyicilerden tam not alan "Şikayetim Var" yorumu, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan müzik haberleri arasında yerini aldı.
İpek Açar’dan sosyal medyada destek paylaşımı
Müzikseverlerin yanı sıra sanat camiasından da yoğun ilgi gören düete anlamlı bir destek geldi. Merhum usta sanatçı Kayahan’ın eski eşi İpek Açar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalışmayı çok beğendiğini ifade etti. Açar, paylaşımıyla Demet Sağıroğlu ve Derya Bedavacı’ya tebriklerini ileterek projeye olan desteğini gözler önüne serdi.