2. Osmangazi Kitap Günleri'nde dördüncü gün coşkusu: Ünlü yazar Sinan Yağmur ve keyifli atölyeler Osmangazi Meydanı'nda buluştu

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 2. Osmangazi Kitap Günleri, dördüncü gününde de yoğun katılımla devam etti. Osmangazi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar birbirinden renkli atölyelerde hem öğrenip eğlenirken, yazar Sinan Yağmur söyleşi ve imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Osmangazi Kitap Günleri, dördüncü gününde de kitapseverlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Osmangazi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler, farklı yaş gruplarına hitap eden zengin içeriğiyle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Miniklerden renkli atölyeler ve yaratıcı çizimler

Etkinlikler kapsamında çocuklara yönelik düzenlenen atölye çalışmaları minik katılımcılara hem yeni beceriler kazandırdı hem de hayal güçlerini yansıtabilecekleri keyifli bir ortam sundu. Çizer Mert Keçeci, “Geleceğin Meslekleri ve Mutluluk Üzerine Yazar Çizer Atölyesi”nde çocuklarla bir araya gelerek çıra ve mürekkep kullanımıyla renkli çalışmalar ortaya çıkardı. Yazar Nihal Ünver ise çocuklarla gerçekleştirdiği atölyede meslek seçimi, farklı mesleklerin özellikleri ve geleceğe yönelik hayaller üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Sinan Yağmur'dan "Yunus Emre’ce Gönüller Yapmak" söyleşisi

Kitap Günleri’nin dördüncü gününün konuklarından biri olan yazar Sinan Yağmur, “Yunus Emre’ce Gönüller Yapmak” başlıklı söyleşiyle okurlarıyla buluştu. Söyleşinin ardından yoğun ilgi gören imza gününde kitaplarını imzalayan Yağmur, Osmangazi Kitap Günleri’nin kentin kültür ve sanat hayatına sunduğu büyük katkıya vurgu yaptı. Programın sonunda yazar Sinan Yağmur’a günün anısına Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir tarafından hediye takdim edildi.