TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Osmangazi Belediyesi'ne ziyaret: Başkan Erkan Aydın'dan 16 numaralı Bursaspor forması

A Millî Futbol Takımı'nın İtalya ile Bursa'da oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde kente gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Türk futbolu ve Bursa'nın spor kültürü ele alındı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Millî Futbol Takımı’nın İtalya ile Bursa'da oynayacağı dev karşılaşma öncesinde Osmangazi Belediyesi'ni ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Türk futbolunun genel durumu, Bursa’nın köklü futbol geçmişi ve milli maç heyecanı masaya yatırıldı.

Başkan Erkan Aydın'dan 16 numaralı Bursaspor forması

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nu Bursa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, kentin spor alanındaki potansiyeline vurgu yaptı. Ziyaretin sonunda Başkan Aydın, Hacıosmanoğlu’na günün anısına üzerinde isminin yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması hediye etti.

Hacıosmanoğlu ise Bursa’da ve Osmangazi’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, gösterilen sıcak misafirperverlik ve nazik hediyeden dolayı Başkan Erkan Aydın’a teşekkürlerini iletti.