Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Mudanya çıkarma: Her mahallesine eşit hizmet vurgusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, ilçe ziyaretleri kapsamında Mudanya'yı ziyaret ederek kaymakamlık, belediye ve muhtarlıklarla bir araya geldi. Ziyaretlerde kentin her noktasına eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını vurgulayan Biba, taleplerin çözümü için hızlı bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, beraberindeki belediye bürokratlarından oluşan heyetle birlikte Mudanya'da bir dizi temas gerçekleştirdi. Vatandaşların talep ve beklentilerini yerinde tespiti amacıyla başlatılan saha taramaları çerçevesinde ilk durak AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı oldu. AK Parti İlçe Başkanı Arif Bayrak ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Şahin Biba, ardından Mudanya Kaymakamı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Program kapsamında Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ile de bir araya gelen heyet, ilçede yürütülen projeler ve öncelikli konuları değerlendirdi.

"1.060 mahallemiz de aynı değerdedir"

Mudanya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Gün ve mahalle muhtarlarıyla buluşan Şahin Biba, ilçenin ihtiyaç ve talepleri hakkında detaylı bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi ile muhtarlıklar arasındaki iletişimin daha sağlıklı işlemesini arzuladıklarını ifade eden Biba, muhtarlardan gelen istek ve önerilerin en hızlı şekilde çözüme kavuşturulması için çalıştıklarını belirtti.

Her mahalleye eşit hizmet ilkesiyle hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Vekili Şahin Biba, "Bizim nazarımızda 1.060 mahallemiz de aynı değerdedir ve her mahalleye hizmetlerin eşit şekilde ulaşmasını istiyoruz. Tüm vatandaşlarımız da bizler için aynı değere sahiptir ve her birinin sorun ve talebinin çözüme kavuşturulmasını önemsiyoruz. Üzerinde çalıştığımız sistemle sürecin daha hızlı yürütüleceğini muhtarlarımız da hissedecek" şeklinde konuştu.