OSMANGAZİ'NİN KIZLARI ÇEYREK FİNALDE!

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Yıldız Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası eleme grubunu yenilgisiz tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Geçtiğimiz ay büyük bir başarıya imza atarak, Türkiye Bayanlar Hentbol 2’inci Ligi A Grubu’nu yenilgisiz lider olarak tamamlayan ve play-off'larda şampiyon olarak Türkiye Bayanlar Hentbol 1’inci Ligi’ne yükselen Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımı destan yazmaya devam ediyor. Kastamonu'da düzenlenen Yıldız Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası’na katılan ve eleme grubu müsabakalarında, Ankara THF Spor Kulübü, Muratpaşa Belediyespor Kulübü ve Eskişehir Belediyespor Kulübü ile birlikte C Grubu’nda yer alan Osmangazili bayan hentbolcular, gruptaki 3 maçına da kazanarak çeyrek final oynamaya hak kazandı.

 Hedef Şampiyonluk

 Birbirinden güçlü rakiplerin yer aldığı C Grubu’ndaki ilk ilk maçında Eskişehir Belediyespor Kulübü’nü 36-25’lik skorla yenerek şampiyonaya galibiyetle başlayan Osmangazi Belediyespor Bayan Hetbol takımı, ikinci maçında Muratpaşa Belediyespor Kulübü’nü 33-21 ve son maçta da Ankara THF Spor Kulübü’nü 16 sayı farkla 30-14 mağlup etti. Grubunu yenilgisiz lider tamamlayan Osmangazili Bayan Hentbolcular çeyrek finalde, Üsküdar Belediyespor ile Samsun Gençlik Spor Kulübü maçının galibi ile çeyrek finalde karşılaşacak.