Nilüfer'de Ata'nın İzinde Doğayla Buluşma: Mysia Yolları'nda Saygı Yürüyüşü

Nilüfer Belediyesi’nin gelenekselleşen etkinliği Mysia Yolları Doğa Yürüyüşü, bu yıl da Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Her yaştan Nilüferli, sonbaharın tüm renklerini taşıyan Mysia Yolları'nda, Atatürk'e duyulan saygı, sevgi ve minnetle yürüdü.


Yürüyüş Rotası ve Cumhuriyet Ruhu

Doğa, tarih ve Cumhuriyet ruhunu buluşturan etkinlik, kentte birlik ve Atatürk sevgisi atmosferini güçlendirdi.

  • Başlangıç Noktası: İnegazi Mahallesi.

  • Bitiş Noktası: Kayapa Göleti.

  • Katılımcılar: Her yaştan Nilüferli vatandaşlar.

  • Yürüyüş Teması: Katılımcılar, sonbahar manzarası eşliğinde doğayla iç içe ilerlerken, her adımlarını Atatürk'ün aydınlattığı yolda yürümenin gururuyla attı.

  • Mesaj: Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, Ata’nın izinde yürüyen Nilüferliler, hem doğanın güzelliklerini deneyimledi hem de birlik ve farkındalık mesajı verdi.