Nilüfer Belediyesi Desteğiyle Kadın Dayanışma Merkezi Açıldı: Sosyalleşme ve Üretime Güç Katılacak

Nilüfer Belediyesi, kadınların sosyal hayattaki rolünü güçlendirmek ve dayanışma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine devam ediyor.

Bu kapsamda, Ahmet Yesevi Mahallesi Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin kullanacağı yeni hizmet merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yeni bina, kadınların sosyalleşmesine ve dayanışma kültürünü güçlendirmesine katkı sağlayacak.


Açılış Törenine Protokolden Yoğun Katılım

Yeni merkezin açılış törenine Nilüfer Belediyesi’nden önemli isimler katılarak kadınların dayanışma çabalarına destek verdi.

  • Katılımcılar: Törene, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Bukle Erman ve Zerrin Güleş ile Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir katıldı.


Nilüfer Belediyesi'nden "Kadın Dernekleriyle İş Birliği" Vurgusu

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, kadın derneklerinin önemine ve belediyenin bu konudaki kararlılığına dikkat çekti.

  • Birlik ve Üretim: Erman, "Nilüfer Belediyesi olarak kadın dernekleriyle iş birliği yapmayı çok önemsiyoruz. Onların birlik içinde üretmelerini ve dayanışma ruhunu yaşatmalarını destekliyoruz. Bu desteğimiz artarak devam edecek," ifadelerini kullandı.


Dernek Başkanı Eroğlu: "Bu Merkez Dayanışmamızı Güçlendirecek"

Ahmet Yesevi Mahallesi Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Semra Eroğlu, yeni merkeze kavuşmalarını sağlayan Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.

  • Sosyalleşme Alanı: Eroğlu, belediye iş birliği sayesinde kadınların bir araya gelip sosyalleşebileceği ve üretebileceği bu mekana sahip olduklarını belirtti.

  • Minnettarlık Mesajı: "Bu merkez, dayanışmamızı daha da güçlendirecek," diyen Eroğlu, Başkan Şadi Özdemir’e ve emeği geçen herkese minnettar olduklarını dile getirdi.