İnegöl'de Milli Basketbol Coşkusu: Final Heyecanı Dev Ekranda Yaşandı

A Milli Basketbol Takımı'nın EuroBasket 2025 finalinde Almanya ile karşılaştığı tarihi mücadele, İnegöl'de büyük bir coşkuya sahne oldu.

İnegöl Belediyesi tarafından Heykel Meydanı'na kurulan dev ekranda toplanan yüzlerce kişi, millî takıma destek verdi.


12 Dev Adam'a Tam Destek: İnegöl Tek Yürek Oldu

Tüm yurtta olduğu gibi İnegöl'de de büyük bir heyecanla beklenen final müsabakası, Heykel Meydanı'nı dolduran vatandaşlar tarafından soluksuz izlendi. Maçı vatandaşlarla birlikte takip eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, coşkuya ortak oldu. Milli takımın gümüş madalyayla turnuvayı tamamlamasına rağmen, 12 Dev Adam'ın son ana kadar gösterdiği mücadele, maç sonunda ayakta alkışlandı.


"Milli Takımımızın Başarısı Takdire Şayan"

Vatandaşlar, Türk milletine bu final heyecanını yaşatan ve turnuvada önemli bir başarı ortaya koyan millî takımı tebrik etti. Gümüş madalyayla dönen basketbolcuların başarısı, İnegöl'de büyük takdir topladı.