Osmangazi Belediyespor'dan Zeynep Öztürk, Avrupa İkinciliği Gururu Yaşattı

Slovakya'da düzenlenen Avrupa Gençler Judo Takımlar Şampiyonası'nda Milli Takımımız önemli bir başarıya imza atarak Avrupa ikincisi oldu.

Bu gurur verici tabloda, Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Zeynep Öztürk de yer aldı.


Milli Takım, 43 Ülke Arasında Avrupa İkincisi Oldu

Slovakya'nın Bratislava kentinde 7 Eylül 2025 tarihinde düzenlenen ve 43 ülkenin katıldığı şampiyonada, 18-20 yaş arası sporculardan oluşan Milli Takım, gösterdiği performansla takdir topladı. Ay-yıldızlı ekibin kadrosunda yer alan genç judocu Zeynep Öztürk, takımının Avrupa ikincisi olmasına önemli katkılar sağladı.


Osmangazi Belediyesi'nin Spora Desteği Meyvesini Veriyor

Osmangazi Belediyesi'nin spora ve sporculara verdiği destekler, uluslararası alanda elde edilen başarılarla taçlanmaya devam ediyor. Zeynep Öztürk'ün Avrupa şampiyonasındaki bu başarısı, hem Osmangazi'ye hem de Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı.

Fatih Karayılan: ''Zeynep Öztürk ile gurur duyuyoruz''

Osmangazi Belediyespor'un başarılı başkanı Fatih Karayılan yaptığı açıklamada; Osmangazi Belediyespor olarak bugüne kadar spora ve sporcuya hep destek verdik. Ülkemizin gençlerinin ulusal müsabakalarda kendilerini gösterebilmeleri, ülkemizin adını duyurmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Başarılı sporcumuz Zeynep Öztürk bu başarısı ile bizi gururlandırmıştır. Biz Osmangazi Belediyespor olarak büyük bir aileyiz. Bundan sonra da şehrimize ve ülkemize başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Spor yapmak isteyipte buna imkan bulamayan tüm gençlerimizi Osmangazibelediyespor çatısı altında spor yapmaya davet ediyorum'' dedi.