İnegöl'de 30 Ağustos Coşkusu Konserle Zirveye Çıktı

İnegöl Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği konserle ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Heykel meydanında sahne alan Semih Kandemir ve Riva Orkestrası, zafer coşkusuna sanatla eşlik etti.


İnegöl Halkı Şarkılarla Zaferi Kutladı

30 Ağustos'un 103. yıl dönümünde, Semih Kandemir ve Riva Orkestrası sergiledikleri performansla büyük beğeni topladı. Meydanı dolduran vatandaşlar, söylenen şarkılara coşkuyla eşlik ederek Zafer Bayramı'nın ruhunu doyasıya hissetti. Orkestra, yaz akşamına kattığı enerjiyle İnegöl halkının milli bayram sevincini pekiştirdi.


Başkan Taban'dan Teşekkür ve Kutlama Mesajı

Konsere katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sahneye çıkarak halkı selamladı. Konuşmasında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Başkan Taban, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazileri saygı ve rahmetle andı. Semih Kandemir ve Riva Orkestrası'na bu güzel gece için teşekkür eden Başkan Taban, orkestranın İnegöl için önemli bir değer olduğunu vurguladı.