Osmangazi Belediyesi'nden Bursaspor'a Destek: 100 Çocuk İlk Kez Maç Heyecanı Yaşadı

Osmangazi Belediyesi, Bursaspor'a olan desteğini tribünlere taşıdı. Hayatında daha önce hiç maça gitmemiş 100 çocuğu, Bursaspor'un ilk iç saha maçına götüren Belediye Başkanı Erkan Aydın, onlarla birlikte bu heyecana ortak oldu.

Çocuklar, Bursaspor'un galibiyetiyle çifte mutluluk yaşadı.


İlk Maç, İlk Heyecan ve Galibiyet Sevinci

Osmangazi'nin farklı mahallelerinde yaşayan çocuklar, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu'na getirilerek ilk kez tribünden maç izleme fırsatı buldu. Nesine 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un 1461 Trabzon FK ile yaptığı maçı 1-0 kazanması, minik taraftarlara unutulmaz bir sevinç yaşattı. Maç öncesinde ise çocuklar, rehberler eşliğinde Panorama 1326 Fetih Müzesi'ni gezme şansı yakaladı.


Başkan Aydın: "En Büyük Taraftar Bursaspor Taraftarı"

Bursaspor'a yeni sezonda başarılar dileyen Başkan Erkan Aydın, "Çocukları mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz. Bursaspor lige galibiyetle başladı ve umarım tüm sezon maçlarını kazanır ve tekrar hak ettiği yere gelir. En büyük taraftar Bursaspor taraftarı" dedi. İlk kez maça giden çocuklar da yaşadıkları heyecanı dile getirerek, kendilerine bu fırsatı sunan Başkan Aydın'a teşekkürlerini iletti.