BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla, bölgenin kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilenerek daha güvenli ve dirençli hale getiriliyor.
Umurbey Mahallesi'ne 4 Kilometrelik Yeni Hat
Gemlik'in Umurbey Mahallesi'nde başlatılan proje kapsamında, toplam 4 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatı yapılıyor. Bu hatlar sayesinde, yoğun yağışlarda oluşabilecek su taşkınları ve su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Mahalle Muhtarı Ertuğrul Girenay, yapılan bu çalışmanın bölge için büyük bir önem taşıdığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkürlerini iletti.
Başkan Bozbey: "Altyapısı Güçlü Kent, Geleceğe Güvenle Bakar"
Başkan Mustafa Bozbey, Bursalıların daha sağlıklı ve konforlu bir çevrede yaşamasını amaçladıklarını vurguladı. Bursa'nın 17 ilçesinde altyapıyı güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Bozbey, "Altyapısı güçlü bir kent, geleceğe güvenle bakar. Bu anlayışla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kentimizin altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.