Osmangazi'de Yaz Eğlencesi Devam Ediyor: Güneştepe'de Açık Hava Sineması Coşkusu

Osmangazi Belediyesi'nin düzenlediği yaz etkinlikleri, Güneştepe Mahallesi'nde düzenlenen açık hava sinemasıyla devam etti.

Hafta boyunca farklı mahallelerde gerçekleşen “Osmangazi’de Yaz Etkinliği” programı, mahalle sakinlerine keyifli ve unutulmaz anlar yaşatıyor. Son etkinlikte, aileler ve çocuklar “Coco” adlı animasyon filmini izleyerek nostaljik bir atmosferde bir araya geldi.


Başkan Erkan Aydın: "Bu Etkinlikler Ruhumuzu Besliyor"

Etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, programın amacını ve önemini vurguladı. "Çocuklarımızla, gençlerle, mahalle sakinlerimizle birlikte sinema gösterimindeyiz. Haftanın iki akşamı sinema, iki akşamı da ‘Temiz Orkestra’ konserleriyle vatandaşlarımızın sosyal hayata olan ihtiyacını mahallelere taşıyoruz. İnsan sadece karnını doyurarak yaşamıyor; ruhunu da doyurması lazım. Bu etkinlikler, insanların ruhunu besliyor" dedi. Başkan Aydın, çocukların ve ailelerin yüzündeki mutluluğun kendisi için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu da sözlerine ekledi.


Mahalle Kültürü Yeniden Canlanıyor

Başkan Aydın, bu tür etkinliklerin mahalle kültürünü ve komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmaya katkı sağladığını belirtti. Güneştepe Mahalle Muhtarı Savcı Akgün de Başkan Erkan Aydın'a teşekkür ederek, mahallede yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Film gösteriminin ardından Başkan Aydın, çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirerek onların isteklerini dinledi.