Dijiders Projesiyle Büyük Başarı: Tam Puanla Türkiye Birincisi Osmangazi'den!
Osmangazi Belediyesi’nin 8-11 ve 12’nci sınıf öğrencileri ile mezuna kalan öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun şekilde ücretsiz dijital eğitim alabilmesi için hayata geçirdiği dijiders projesi, LGS ve YKS’de büyük başarılar elde etti. Dijiders ile sınava hazırlanan öğrencilere bu süreçte ek ödevler, geniş soru bankası ve iki haftada bir yapılan deneme sınavlarıyla kendilerini geliştirme fırsatı sunuldu.
Başkan Erkan Aydın, sınavlara dijiders ile hazırlanarak LGS’de yüzde 0,1 ile yüzde 2’lik dilim arasına girmeyi başaran 10 öğrenci ile YKS’de ilk 5 bine giren 12 öğrenciyi makamında ağırlayarak tablet hediye etti.
Başkan Aydın: "Çocuklarımızın Başarısı Bizi Gururlandırıyor"
Öğrencileri tebrik ederek sözlerine başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, projenin önemini vurguladı:
“Dijiders projesi ile LGS’ye hazırlanan Nazlı Kümbetli, tam puanla Türkiye birincisi ve hepimizin gururu oldu. Dijiders programına katıldığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın başarılı olması hem ailelerini hem bizi hem de ülkemizi gururlandırıyor. Çıktıkları bu yolda Allah utandırmasın. Allah tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Başarılar diliyorum.”
Dijiders Öğrencilerinden Teşekkür: "Her Yerde Ders Çalışabildik!"
Dijiders uzaktan eğitim platformunu kullanarak sınavlara hazırlandığını ifade eden LGS Türkiye Birincisi Nazlı Kümbetli, projenin faydalarını anlattı:
“Osmangazi Belediyesi’nin öğrencilere sunduğu bu hizmetin ücretsiz olması, kursa gidemeyenler için büyük bir avantaj. Aynı zamanda dijital olması her yerde ders çalışabilmemi sağladı. Böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın’a teşekkür ederim.”
LGS ve YKS’ye ‘Dijiders Uzaktan Eğitim Projesi’ ile hazırlanarak başarı elde eden ve Başkan Erkan Aydın tarafından ödüllendirilen diğer öğrenciler ise şu ifadeleri kullandı:
“Dijiders programını çok efektif bir şekilde kullandık. Dershaneye giderken çok vakit kaybı yaşanıyor. Dijiders sayesinde bu vakit kaybını yaşamadık. Dershaneye gidemeyen birçok arkadaşımız dijiders sayesinde sınavlara çalıştı. Bu program, sınavlarda başarılı olmamızda büyük katkı sağladı. Dijiders sayesinde sınavlarda derece elde ettik. Bize bu imkanı sunduğu için Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın’a teşekkür ederiz. Başkanımıza güzel hediyesi için de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.”