BUİKAD'dan Tarihi Bir İlk: Babalar Günü Kutlaması Ekol Koleji'nde Coşkuyla Gerçekleşti!

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), bu yıl bir ilki gerçekleştirerek Babalar Günü'nü üyeleriyle birlikte özel bir programla kutladı.

Ekol Koleji'nin 15. yılını kutladığı Tabiat Kampüsü'nde gerçekleşen etkinliğe, BUİKAD üyeleri eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı, Babalar Günü'ne özel anlamlı ve eğlenceli anlar yaşandı.

BUİKAD Ailesi Babaları Unutmadı: Geniş Katılımlı Kutlama

Bu sene kuruluşunun 15. yılına ulaşan Ekol Koleji'nin ev sahipliğinde Tabiat Kampüsü'nde gerçekleşen BUİKAD Babalar Günü kutlamasına, dernek üyeleri eşleri ve çocukları ile birlikte katılım gösterdi. Program, iş dünyasının önemli temsilcilerini de bir araya getirdi. MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın ile GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Papatya da eşleri ve çocuklarıyla birlikte etkinliğe iştirak etti.

Başkan Şençayır: "Babaların Desteği Olmadan Başarılar Elde Edilemezdi"

Programın açılışında konuşan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, babaların iş kadınlarının hayatındaki önemine dikkat çekti:

"Biz iş kadınları olarak eşlerimizin destekleri olmasa bu başarıları elde edemezdik diye düşünüyorum. O yüzden babalar çok önemli bizim için. Gölgeleriyle bile bize güven veren, sevgisiyle bizleri ve çocuklarımızı sarıp sarmalayan, hayatın yükünü omuzlarında taşıyan tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun."

Şençayır, BUİKAD'ın tarihinde bir ilk olan bu kutlamanın önemini vurguladı: "Bugün bizim için çok özel bir gün; BUİKAD ailesi olarak 18 yıldır anneler gününü hiç aksatmadan kutluyoruz ve kutlamaya da devam edeceğiz fakat babalar gününü ilk defa kutluyoruz." Başkan Şençayır, etkinliğe katılan tüm misafirlere, paydaş dernek başkanlarına ve ailelerine, özellikle de ev sahipliği yapan Ekol Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Nebi Taşçı ve yeni üyeleri Türkan Taşçı'ya teşekkürlerini iletti.

Ekol Koleji'nden Babalara Özel Teşekkür

Programa ev sahipliği yapan Ekol Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nebi Taşçı da, "Bu özel günde bizi kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Ben de bir ikiz babası olarak tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm babalarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, etkinliğe katılan BUİKAD Yönetim Kurulu üyelerinin eşlerine özel hediyeler takdim etti. Ayrıca, BUİKAD'ın yeni üyesi Türkan Taşçı ve eşi Nebi Taşçı'ya ile tüm babalara teşekkür plaketi verildi.

Eğlenceli Etkinlikler ve Madalya Heyecanı

BUİKAD'ın Babalar Günü kutlaması, karaoke, ok atma, badminton gibi çeşitli eğlenceli etkinliklerle devam etti. Özellikle çocuklar ve babalar arasında tatlı bir rekabete sahne olan yarışmaların sonunda babalar, madalyalarını çocuklarının ellerinden alarak unutulmaz anlar yaşadı. Bu özel program, BUİKAD ailesinin güçlü bağlarını ve iş hayatının yanı sıra sosyal hayattaki birlikteliğini bir kez daha gözler önüne serdi.