Yetenekli Çocuklar Zeytin Fidanı Dikti

8-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Çocuk Yetenek Festivali için Antalya'da bulunan 20 ülkeden 40 çocuk, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, Tbilisi Samgori Belediye Başkanı Mamuka Chokuri'nin de yer aldığı heyeti kapıda karşıladı.

 Antalya'nın ve de Türkiye'nin turizm sezonuna sıkıntılı girdiğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Uluslararası Çocuk Yetenek Festivali gibi etkinliklerin öneminin böyle günlerde bir kat daha arttığını ifade etti. Konyaaltı Belediyesi olarak turizmi güçlendirecek her türlü etkinliği desteklediklerini dile getiren Başkan Böcek, festivale katılan çocukların yöresel hediyelerini kabul ederken, onlara Konyaaltı Belediyesi'ni hatırlatacak küçük hediyeler verdi.
Toplantı sonrası Başkan Muhittin Böcek, Tbilisi Samgori Belediyesi ile Konyaaltı Belediyesi arasında dostluğu simgelemesini adına ziyaretçilerle birlikte zeytin fidanı dekti. Fidanlara can suyu veren Başkan Böcek, misafirlerini kapıdan uğurladı.