Jose Morais'in bir hafta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde müşahede altında kalacağı bildirildi. Morais’in futbol hayatının devamında ise bir sıkıntı olmadığı kaydedildi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Asbaşkan Ali İhsan Sav, takım kaptanı Samuel Eto’o, Morais’i hastanede ziyaret etti.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi doktoru Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Jose Morais’in bugün antrenman sırasında şiddetli baş ağrısı geçirdiğini ve bunun sonucunda acil servise getirildiğini söyledi.
BİR HAFTA HASTANEDE KALACAK
Morais’e yapılan ilk tetkiklerde ve tomografisinde beyin kanaması geçirdiği tespit edildiğini kaydeden Prof. Dr. Akyüz, durumu şöyle açıkladı: “Beyin kanaması sonucunda anjiyografi yapıldı. Anjiyografisinde damarsal bir bulgu saptanmamış durumda. Şu an müşahede altında. Tedavisi devam ediyor. Yaklaşık 1 hafta kadar misafirimiz olacak. Tedavisi devam edecek.”
HAYATİ TEHLİKESİ YOK DİYEMEYİZ…
Beyin kanaması geçiren hiçbir hastaya 'hayati tehlikesi yok' denilemeyeceğini söyleyen Akyüz, “Ama minimal. Futbol hayatının devamında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.” diye konuştu.
Hastane ziyaretinde üzgün olduğu gözlenen Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, “Acil şifalar diliyoruz. Yapacak bir şeyimiz yok. Beyin kanaması geçirdiği kesinleşti. Anjiyografinin ardından çıkacak sonuçlar bizi sevindirir diye bekliyoruz.” dedi.
Gencer, hocanın olmaması Fenerbahçe maçını etkiler mi? sorusuna karşılık, “Maçı konuşmak yanlış olur.” ifadesini kullandı.
Takım kaptanı Samuel Eto’o ise Jose Morais’in biran önce aralarına dönmesini istedi.