GÜNCEL:
Başkan Aydın Keramet Sulama Birliği Başkanı Mesut Aladağı Ziyaret Etti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede Orhangazi Keramet Sulama Birliği Başkanı Mesut Aladağ’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla önem kazanan tarımsal sulamayla ilgili karşılıklı fikirler paylaşıldı. Görüşmede aynı zamanda bir tarım kenti olan Orhangazi için sulama imkânlarının önemi vurgulandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında “ Evet Orhangazi’miz bir Sanayi Şehridir, evet turizm kentimizde hızla gelişmektedir ama Orhangazi’miz öncelikle verimli topraklara sahip bir tarım şehridir. Gıda dünyanın en değerli varlığıdır. Elbette ki yeterli gıda için yeterli su gerekmektedir. Zannedildiği gibi ülkemiz su zengini bir ülke değildir. Kaldı ki her konuda gereksiz uygulamalar yerine su imkânlarımızı teknolojiyi de kullanarak tasarruflu harcamamız hem ülkemiz için hem Orhangazi’miz için en doğru yoldur.” Diyerek sözlerine “ nispeten yağışı az bir kış mevsimi yaşadık. Açıkçası Orhangazi’mizde tarımsal sulama anlamında bir sıkıntı beklemiyorum. Ama yine de sayın birlik başkanımızla sulama konuları dâhil birçok konuyu ele aldık. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” cümleleriyle son verdi.

Anahtar Kelimeler
Başkan Aydın
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku