DÜNYA:
Erdoğan Efsanesi Daha da Güçlendi!

Der Spiegel'in online sayfasında yayınlanan haber-analizde, darbe girişimini atlatmış bir Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni dönemde kendinden daha emin olma yanında daha sert olabileceğine de dikkat çekildi.
Alman dergisi, kendisini düşürmek isteyen bir grup askere karşı internetin sağladığı imkanları akıllı bir biçimde kullanan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, akıllı telefonla halka seslenişindeki başarısına dikkat çekti.
Derginin haberinde, darbe girişiminde bulunma olayı duyulur duyulmaz, Türkiye parlamentosunda yer alan partilerin tamamının bu eylemin karşısında olduğu dile getirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uluslararası arenadan yapılan desteğin altı çizildi.
Amerika, Avrupa, Rusya, Çin ve Japonya'nın geçmiş dönemde zaman zaman Erdoğan politikalarına karşı çıksalar da, darbe girişimi karşısında Erdoğana destek olduğu, Der Spiegel tarafından dile getirildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku

banner108