Ulu orta bir yerdeyim bugünlerde. Neresi olduğunu bilmediğim, hınca hınç bir yalnızlığın tam ortasında, aranızda bir yerdeyim. Ne bir adım uzaklaşabiliyorum kendimden, ne de bir adım yaklaşabiliyorum size. Belki de mevsimsel bir sendrom bu. Oldum olası sevemedim şu kış denen soğuk ve kasvetli mendeburu.! 



Hele ani bastıran yağmurları yok mu; ıslanıyor tüm duygularım, düşüyor yüreğimin en kuytusunda ki sevgi. Bir saçak altı kıraathanesine sığınıyorum. Kurudukça kuruyorum, yaşanmışları, aldanışları, yanılışları.
Kurdukça öfkeleniyorum; sevgiyi bu kadar seviyor olmama, bunca yanılışa rağmen, insanlara göstermiş olduğum tevazuya, onca aldanışa rağmen güven duyma isteğime , sevgimi bir çırpıda yok edemememe..
Düşündükçe öfkeleniyorum öfkelendikçe düşüyor umudum.
.



Oysa umutlarım vardı benim, alabildiğine yarın..! 
Şu saçaktaki titrek güvercinin, ekmek kırıntısına kanat çırpışı kadar masum ve sanimiydi, sevgiye inancı ve isteği sol yanımın.. 
Bir anne duası kadar içtendi sevmelerim..Yanıldım, aldandım, gittim sevmelerinden baharın..



Sürgün ediyorum yüreğimden, demini dünden almış, kekremsi sevdanın intihara meyilli anılarını. Azad ediyorum esir duygularımı. 
Yüreğimi tedavülden kaldırıyor aldanışlarım. Bir uzun yolculuk düşüyor peşime..Akıl heybemde tecrübelerim, pusulası oluyor adımlarımın, silmek istercesine havsalamdan tarihimi, adımlıyor bedenim  bilinmeyeni..



İşte bir akşam nihayeti yine, siyah sürdü hükmünü Şehr-i Sema'ya..Can'ı canımdan alan, şu can acımı yatıya bıraksam şuracıkta..Kış güneşinin dondurucu sıcağında, kar'ın kavurucu soğuğunda, donarak ölse, yok olsa, toprağın koynunda..

Kolay mı; acısınıda sevdiğimin canını candan koparmak..!

Yok yok..!

Bir meyhane bulmalıyım şimdi.. Salaş, şaşadan uzak, en kalabalık yalnızlığın bulunduğu bir balıkçı meyhanesi..

Boynu bükük saatlere, fonda Onur Akın şarkısı eşlik etmeli..

"Otuz beşlik ne ki..!
Meyhaneci..!
Yetmişlik getir..Tek başına gitmiyor bu zıkkım..!
Geceye su gibi dökülse sesin
Bizimle hüzünlü şarkılar gülse
Ellerin elimi bulsa ansızın
Kalbimden kalbime çiçekler koşsa.."

Bütün kederlerimi fondip yapmalı, çakırkeyif bir kadeh. 
"Hey saki..! Bir tutam mutluluk ver herkese, iki porsiyon güven ve ne kadar samimi sevgi varsa dağıt bütün masalara, benden olsun..!" 


Ve alacak verecek bırakmadan kalkmalıyım masadan..

Kırmızı kurdelasını bağlayıp, genç kız tazeliğinde ki umutlarımın beline, dilime doladığım bir İlhan İrem şarkısı eşliğinde yol almalıyım hayatıma..

İşte hayat yine akıp gidiyor
İşte hayat sensizde yaşanıyor,
İşte hayat böyledir deniyor
Zaman her şeyi siliyor..

Sadakatini yüreğinden öpüyorum zaman..!
Nasılda aksatmadan yapıyorsun getir, götür işlerini..


Sevgiyle..
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

banner108