YAŞAM:
Yeni Yıla Denizde Girdiler!

 Antalya'da '365 gün denize girenler' grubu 2016 yılbaşını denizde karşıladı. Saatler gece yarısına yaklaştığı dakikalarda Konyaaltı sahilinde buluşan grup üyeleri ateş yakarak hazırlık yaptı. Farklı yaş ve meslek gruplarına sahip üyeleri eşleri ve çocukları da yalnız bırakmadı. Grup üyeleri hava sıcaklığı 2 derece olduğu için sahilde ateş yakarak ısındı. Saat 24.00'e saniyeler kala hep birlikte 10'dan geriye sayan grup üyeleri yeni yılı denizde karşıladı. 18 derece sıcaklığındaki suda Türk Bayrağı da açan grup üyeleri 'barış' mesajı verdi.
Emekli Bahattin Özdemir, 25 senedir yılbaşı gecesi denize girdiğini söyledi. Özdemir, yeni yıl dileğinin şu sözlerle ifade etti: “Memleketimize, milletimize Allah hayırlı yıllar getirsin. Barış gelsin. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve güvenlik kuvvetlerine Allah yardımcı olsun.”
Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi olduğunu belirten Nail Avcı da, “Hayvanlar bile kardeşçe bu dünyada yaşayabiliyorsa insanlar neden yaşayamasın. Bu dünya bizim, hepimizin. Onun için kardeşçe yaşayabiliriz. Silaha gerek yok, barış istiyoruz.” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku