YAŞAM:
SWATCH VE BAPE®'TEN ORTAK KOLEKSİYON

A BATHING APE® ya da kısaca BAPE®, kurulduğu 1993 yılından bugüne ilk gerçek sokak giyimi markalarından biri ve sokak kültürünün öncüsü olarak biliniyor. Swatch ve BAPE®, favori megaşehirlere ve gezegenin bizzat kendisine ithaf edilmiş, sınırlı sayıda altı yeni saatten oluşan koleksiyonunu lanse ederek, küreselleşen dünyaya sevgilerini ifade ediyorlar. Bern, Londra, New York, Paris, Tokyo ve gezegenin tümü: İşte buradayız!

En yeni SWATCH BIG BOLD ürün serisi, Ø47mm çapındaki dikkat çekici kasasıyla bu sınırlı seri koleksiyonun temelini oluşturuyor. Altı modelin her birinde yeni tasarlanan BAPE® kamuflaj desenin yanı sıra, akrebin üzerinde ve alt kayışta Ape Head logosu ile saat markasının 1980’li yıllardaki doğumunu çağrıştıran, büyütülmüş Swatch logosu yer alıyor. Şehirlere adanan beş saat, her iki markanın doğum yıllarına saygı duruşu niteliğinde 1983 veya 1993 adetle sınırlı ve numaralı olarak sunuluyor. Altıncı model olan BIG BOLD BAPE The World ile birlikte bu sınırlı seri koleksiyon, tarzını göstermeyi sevenlere hitap ederek dünyayı, çeşitliliği ve zamanı kutluyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku

banner108