YAŞAM:
Saçlar güneşle korkmadan dans etmek istiyor

Klor sadece bir başlangıç. Klima, deniz suyu ve güneşe maruz kalmak yanı sıra kuruluk, ayrık teller, kabarma ve aşırı yağ üretimini getiriyor. Yaz itibariyle saçlarınızı L’Occitane ile korumaya almalı, romantik dalgalara, parlak saç tellerine kavuşmak için doğru saç bakım ritüelini oluşturmalısınız.

Günlük Saç Bakımı;

Saçlarınızı deniz tuzu ve klordan arındırın...

Purifying Freshness Shampoo & Conditioner (Arındırıcı & Ferahlatıcı Saç Bakım Şampuanı ve Saç Kremi )

Yaz tatil boyunca, plaj sonrası düzenli ve iyi arındırılamayan saçların, deniz tuzu ya daklorun etkisiyle saçlarımızı matlaştırdığı ve yıprattığını hepimiz deneyimlemişizdir.Bu etkilerden saçlarınızı arındırmanın en etkili yolu, L’Occitane’ın 5 esansiyel yağ(nane, kekik, greyfurt, sedir ve lavanta)içerikli Purifying Freshness serisinden geçiyor.Jel kıvamlı şampuanı suyla birleştiğinde yerini köpüğümsü bir yapıya bırakıyor. Canlandırıcı bir bakım yaparak saçlarınızı ağırlaştırmadan tüm etkilerdenkolaylıkla arındırıyor. Üstelik serinin seyahat boylarıyla tatilde bavulunuzu hafifletiyor..

Aromachologie Purifying Freshness Shampoo300 ml -136 TL

Aromachologie Purifying Freshness Shampoo500 ml -186 TL

Eco-Refill Aromachologie Purifying Freshness Shampoo500 ml -165 TL

Aromachologie Purifying Freshness Shampoo75 ml -47 TL

Aromachologie Purifying Freshness Conditioner 250 ml -136 TL

Aromachologie Purifying Freshness Conditioner 75 ml-54 TL

Yazın Gün Boyu Saç derinizdeki Terlemeyi Dengeleyin..

Purifying Freshness Regulating Scalp Essence (Arındırıcı & Dengeleyici Saç Derisi Toniği)

Yaz sıcağında saçlarınızda oluşan fazla terleme ve yağlanmayı dengeleyen, silikon içermeyen bu tonik,saç derinizin canlanmasına ve gün boyu terlemeye karşı dengede kalmasına yardımcı olur. L’Occitane’ın 5 esansiyel yağ içerikli ( nane, kekik, greyfurt, sedir ve lavanta) Freshness Regulating Scalp Essence ilesaçlarınızın ışıltısı ortaya çıkar. Nemli saç derisine uygulanabilir; durulanmadan tüm gün saçlarınızda kalır.

Aromachologie Purifying Freshness Regulating Scalp Essence 75 ml -187 TL

Deniz Sonrası Kolay Taranan Saçlar İçin ..

Purifying Freshness Shining Vinegar ( Arındırıcı& Canlandırıcı, Işıltı Veren Saç Bakım Losyonu)

Deniz sonrası hepimizin en sıkıntılı anları, taranırken zorlukla açılansaçlardır.Tüm bu dolaşmayı engellemek ve rahatlıkla tarayabilmenizve saçınızın PH’ını düzenleyen Purifying Freshness Shining Vinegar losyon ile hayatınız kolaylaşır...

Purifying Freshness Shining Vinegar 100 ml -151 TL

İhtiyacınıza Göre Saç Bakım Yağları:

Gün boyu saçlarınızı çevresel faktörlerden koruyun ..

Intense Repairing Infused Oil (Onarıcı Saç Bakım Yağı)

Slikon içermeyen, saçları korumaya, onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı formülü ile saçın doğallığını ve parlaklığını ortaya çıkarmaya yardımcı olur. . İçerisinde bulunan 5 esansiyel yağ ( Melek otu, Ylang-ylang, Tatlı Portakal, Lavanta, Sardunya) saçların kabarmasını engelleyen ayçiçek yağı ve saç telinin kuvvetlenmesine yardımcı olan yulaf içerir. 3 ya da 4 damla temiz saça uygulanır. Durulanmaz, saçta kalır.

Maske ile kullanımı, saç maskesinin performanısını artırmak için 3 veya 4 damla yağı maske ile karıştırın , ıslak saça uygulayıp, beklettikten sonra durulayın.

Intense Repairing Infused Oil 100 ml - 215 TL

Nourishing Infused Oil (Besleyici Saç Bakım Yağı)

Slikon içermeyen, zeytin yapraklarıyla zenginleştirilmiş formülü ile tüm gün boyu ihtiyaca göre güneşe çıkmadan önce saçlarınızda kalabilr. Güneş sonrası ise şampuan sonrası saça uygulanarak, kuru ve çok kuru saçları kökten uca besler. Saçlarınızı yumuşatmaya ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. İçeriğindeki 5 esansiyel yağ( Sedir, lavanta , Papatya, Limon ve Okaliptüs) ve zeytinyağı bulundurur. Daha yoğun bir etki için, geceden saça uygulanarak, sabah durulayabilirsiniz.

Nourishing Infused Oil 100 ml - 215 TL

Haftalık Bakım..

Saçlarınızın ihtiyacına ve endişesine göre haftalık bakımda Onarıcı ya da Besleyici makse ile, saç bakım ritüelinizi tamamlyabilirsiniz.

Intense Repairing Mask (Onarıcı Saç Bakım Maskesi)

İşlem görmüş saçlar için yaz bakımında Aromachologie Intense Repairing maske ile haftada 2 defa uygulama yaparak, saçlarınıza güç ve parlaklık kazandırın.

Ylang-ylang, tatlı portakal, lavanta, sardunya ve melek otu ile saçlarınızı onaran bu maske kırılmaların önüne geçer.

Aromachologie Intense Repairing Mask200 ml -201 TL

Nourishing Mask ( Besleyici Saç Bakım Maskesi)
Nourishing Mask, Besleyici bakıma ihtiyaç duyan, kuru ve çok kuru saçlar için tasarlanmış ideal bir maskedir. Düzenli kullanımında saçların esneklik, sağlıklı bir ışıltı kazanmasına yardımcı olur.

İçeriğindeki sedir, lavanta, sarı papatya, limon ve okaliptüs ile beraber 3 farklı zeytin ağacının özlerinden elde edilen özel zeytinyağı karışımı ve zeytin yaprağı yağıyla, saç ve saç derisinin ihtiyaç duyduğu bileşenleri bir araya getirir.

Aromachologie Nourishing Mask200 ml -201 TL

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku

banner108