YAŞAM:
Mahallede Şenlik Var Pazar Gününe Kadar Altınpark'ta!
Büyükşehir Belediyesi, Ankaralı çocukları sıcak yaz aylarında eğlenceye doyurmak amacıyla her yıl “Mahallede Şenlik Var” panayırını düzenleyerek, geleneksel hale getirdi.   
Bu Ramazan ayı süresince de anne ve babalar Büyükşehir Belediyesi’nin Altınpark’ta açtığı Kitap Fuarı ve Kutsal Emanetler Sergisi’ni gezerken, küçükler de “Mahallede Şenlik Var” panayırında ücretsiz olarak gece yarılarına kadar oyuncaklara binip doyasıya eğlendiler.
Ramazan Bayramı tatilinde de çocukların eğlence dünyasına büyük katkılar sağlayan “Mahallede Şenlik Var” panayırı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatı üzerine, 2 Temmuz Pazar gününe kadar uzatıldı. Panayır, okullar açılana kadar iki koldan ilçelerdeki çocukları eğlendirmeye devam edecek.
 
LUNAPARK, YÜZ BOYAMA ETKİNLİKLERİ HEPSİ ŞENLİKTE
 Yıllardır Ankaralı çocukları mutlu eden “Mahallede Şenlik Var” panayırında;  oyun grupları, midilli atlar, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar, akrobasi gösterileri, mini go kart alanı gibi pek çok lunapark oyuncağı yer alıyor. Panayır alanında sahne gösterileri, yüz boyama etkinlikleri küçük konukları eğlence atmosferine taşıyor. Çocuklara yönelik tiyatro gösterileri de büyük ilgi görüyor.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku