YAŞAM:
Koltuk seçerken bunlara dikkat edin

Yaşam alanlarımızın olmazsa olmazlarından olan oturma odalarını oluştururken dikkat etmemiz gereken önemli ayrıntılar var. Herkesin kendine ait bir köşesi, koltuğu olduğunu düşündüğümüzde seçimlerimiz biraz daha önem kazanıyor. Peki, seçim yaparken nelere dikkat etmeliyiz?  İşte bu noktada Kilim Mobilya Tasarım Ekibi, en yeni koltuk trendlerini ve koltuk seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktalarını anlattı.
 
Konforunuzu ön planda tutun…
Koltuklarda rahatlığın ön planda tutularak seçimlerin yapılması gerektiğini anlatan Kilim Mobilya Tasarım ekibi, ürünün ahşap kasa ve metal profille desteklenmesinin son derece önemli olduğunu söylüyor. Tasarım ekibine göre, dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise koltuk kumaşlarının kolay temizlenen, leke tutmayan akıllı kumaş olup olmadığı. Burada tercihin akıllı kumaştan yana olması gerektiğinin altını çizen Tasarım ekibi, koltuğu uzun süre kullanmak için de sert ahşap iskeletten tasarlanan ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini anlatıyorlar. Kilim Mobilya Tasarım ekibinin, konforuna düşkün, şık ve kişileştirilmiş alanlar yaratmak isteyenlere bir diğer tavsiyesi ise zıt stil kombinasyonu… Burada hareket alanını kolaylaştırmak ve zıtlıklara alan açabilmek için mobilya seçiminde minimal ürünlerden yana tercihte bulunulması gerekiyor.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku

banner108