YAŞAM:
Domino's Pizza ilk kez bir havalimanında şube açtı

Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, yepyeni bir konseptle Türkiye’de ilk kez bir havalimanında şube açtı. 31 Mayıs 2019 tarihi itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kapılarını açan Domino’s Pizza restoranı, iç hatlar terminalinde, ikinci kontrol çıkışına yakın bir lokasyonda konumlanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 24 saat açık olarak hizmet verecek.

Domino’s Türkiye, teknolojiye yaptığı yatırımlarla servis yaklaşımını her gün biraz daha geliştiriyor ve müşteri memnuniyetini sürekli yukarı taşıyor. Bu yeni konseptli restoran da Domino’s’un lezzetlerine her yerde ulaşmak isteyen havalimanındaki misafirlerin hızına ve beklentilerine uygun olarak kurgulandı. Yolcuların gerek uçağa binmeden önce hızlı bir şekilde yemek yiyecekleri, gerekse uçaklarını beklerken keyifli zaman geçirebilecekleri bir deneyim sunulması amaçlandı.

Express konseptiyle dinamik servis

Domino’s Pizza, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda AVM’lerde olduğu gibi “Express” konseptiyle hizmet vererek, sürekli hareket halinde olan, trafiğin yüksek olduğu havaalanı dinamiğine uygun bir yapıda misafirlerini ağırlıyor. Daha hızlı ve farklı bir Domino’s deneyimi yaşatmak üzere kurgulanan Express konseptinde her zamankinden daha çabuk pişiren özel fırınlar kullanılıyor. Normal bir Domino’s şubesinde pizzaların pişirilmesi halihazırda yalnızca 6 dakika sürerken, yeni fırınlarla bu süre 3,5 dakikaya kadar iniyor.

Tüm Domino’s menüsü yepyeni kahve seçenekleriyle

Domino’s Pizza, Express konseptli havaalanı şubesine özel olarak ayrıca, AVM’lerdeki ürün yelpazesinden farklı bir şekilde, yalnızca belirli ürünlerle değil, bütün menüsüyle hizmet veriyor. 35 kişilik oturma planına göre tasarlanan restoranda Domino’s Pizza, geniş ürün yelpazesinin yanı sıra yepyeni kahve lezzetlerini de ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku