YAŞAM:
Damat Kurbanı Oldu!

 Kerkük şehir merkezindeki 'Mercan' otelin sahibi Türkmen işdamı Emin Zeynel Kayacı, kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise oğlu Necdet Kayacı, babasını kurtarmak isterken vurularak öldürülmüştü. İşadamı için 50 bin dolar fidye istendiği fakat ailenin bu parayı ödemeye yanaşmadığı belirtildi.
Olayın güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine yapılan operasyonda Kerkük yakınlarındaki Emel-uş Şabi bölgesinde bir evde rehin tutulan Zeynel Kayacı, sağ olarak kurtarıldı. Zanlılar kıskıvrak yakalanarak mahkemeye sevk edildi.
Operasyon sonrasında açıklama yapan Kerkük Asayişi Basın Sorumlusu Ferhat Hama, Türken işadamının damadı Mardin Selahaddin tarafından kaçırıldığını söyledi. Ferhat Hama, yapılan baskın sonucu Türkmen

Anahtar Kelimeler
Damat-kurbanı-oldu
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku