Türkiye Dördüncü Oldu!

 Almanya'nın Berlin şehrinde Mercedes Benz Arena'da oynanan maçlarda İspanya'nın Almanya'yı mağlup etmesiyle bir üst turu garantileyen 12 Dev Adam, galibiyeti bulunmayan İzlanda'yı uzatmada mağlup etti: 111-102. Ay yıldızlı ekibimizin bir üst turdaki rakibi ise A Grubu lideri ev sahibi Fransa oldu.
Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Basketbol Takımı, B Grubu son maçında İzlanda ile karşı karşıya geldi. Maç öncesi İspanya'nın Almanya'yı mağlup etmesiyle tur biletini cebine koyan ay yıldızlılar, uzatmaya giden maçta rakibini 111-102'lik skorla geçti.
Grubu 3 galibiyet 2 mağlubiyetle kapatan 12 Dev Adam, İspanya'ya farklı mağlup olması nedeniyle üçlü averajda İspanya ve İtalya'nın arkasında kalarak grubu 4. sırada bitirdi.
A Milli Basketbol Takımı'nın 2015 Avrupa Şampiyonası ikinci turundaki rakibi, İsrail'i 86-61 yenen ev sahiplerinden Fransa oldu.

Anahtar Kelimeler
Türkiye-dördüncü-oldu
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku