Trabzonspor:2 Akhisarspor:2

 Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve Alper Ulusoy'un düdük çaldığı maçta yaşanan gol düellosunda ev sahibi ekip 42. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle öne geçti. İlk yarı bu skorla biterken, konuk Akhisar Belediyespor ikinci yarıda 56. dakikada penaltıdan Hasan Kabze'nin golüyle eşitliği yakaladı. Konuk ekip 77. dakikada ise Hugo Rodallega'nın golüyle 2-1 öne geçti.
Trabzonspor, skor 1-1 iken 62. dakikada Dame N'Doye'nin ayağından bir penaltı vuruşundan yararlanamazken, sonradan oyuna giren Oscar Cardozo 85. dakikada takımana beraberliği getiren golü kaydetti. Trabzonspor'da 68. dakikada Okay Yokuşlu'nun şutunda top üst direkten döndü.
Bu sonuçla iki takımda birer puanla sahadan ayrılırken ev sahibi Trabzonspor puanını 7'ye çıkardı. Konuk Akhisar Belediyespor ise puanını 5'e çıkardı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku

banner108