Terim:Kazanmak ve İddiamızı Sürdürmek İstiyoruz!

Teknik Direktör Fatih Terim yarın oynayacakları Letonya maçını kazandıkları takdirde ne kazanılacağını milli takımdaki herkesin bildiğini söyledi. Terim oynayamayacak oyuncuların eksikliğinin büyük bir handikap olduğunu ancak takımdaki diğer oyuncuların bu eksikliği kapatacak kalitede olduğunu kaydetti. Terim, Konya halkının milli takıma ilgisini ve stadın mükemmelliğini görünce galibiyeti kazanacaklarına inancının güçlendiğini söyledi.
Arda ile ilgili bir soru üzerine Terim, "Arda Turan'ın bir sakatlığı var ama Arda bugün kendini iyi hissettiğini ve oynamak istediğini söyledi. Yarın yeniden durum değerlendirmesi yapacak ve oynayıp oynamayacağı kararını maç saatinde vereceğiz." dedi.
Cenk Tosun'un milli takıma çağrılmamasıyla ilgili soruları cevaplandıran Fatih Terim, "Cenk Tosun iyi oyununu istikrara kavuşturursa milli takımda her zaman oynayabilir. Biz Cenk Tosun'dan başarılı oyununa süreklilik kazandırmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.
Letonya'da yapılan ve 1-1 berabere kalınan maça ilişkin görüşlerini açıklayan milliler, o maçta iyi oynamadıklarını ama bol pozisyon bulduklarını, istedikleri sonucu alamadıklarını ifade etti. Oğuzhan Özyakup ve Serdar Aziz, Konya'da çok iyi karşılandıklarını, Konya seyircisinin desteğiyle sahaya yansıtacakları iyi bir oyunla maçı kazanıp Avrupa şampiyonasına katılma iddiasını devam ettirmek istediklerini söyledi. Milli oyuncular Oğuzhan ile Serdar Aziz, hala çok önemli bir şansa sahip olduklarını ve bunu iyi değerlendirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku

banner108