Sow'dan Duygusal Veda!

 Hafta içinde Al Ahli takımının transfer teklifini kabul eden yıldız oyuncu, Antalyaspor ile oynanacak karşılaşma öncesinde stada geldi. Saracoğlu Stadı'nın zeminine çıkan yıldız oyuncu, tribünlere giderek taraftarlarla vedalaştı. Golcü futbolcu, taraftarlara forma atarak onlara veda etti.

Sarı-lacivertli taraftarlar da Moussa Sow'a sevgi gösterisinde bulundu. Tribünlerde Sow'un golünü attıktan sonra secde yaptığı ve üzerinde "Allah her daim yanında olsun" pankartı yer aldı.

SOW, AZİZ YILDIRIM'I ALNINDAN ÖPTÜ

Tribünleri selamlayan Sow, daha sonra sahanın ortasına geldi ve onları tekrar alkışladı. Kısa bir konuşma yapan yıldız oyuncu, "Bu akşam benim için gerçekten zor bir akşam. Söz verdim ağlamayacağım. Bana her zaman destek veren herkese teşekkür ediyorum. Geçen yıl Kayseri Erciyesspor maçında golleri kaçırmıştım ama bana destek vermiştiniz. O günleri asla unutmayacağım." dedi.

Sow, Türkçe 'En büyük Fenerbahçe' diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da Sow'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip plaket verdi. Aziz Yıldırım konuşmasını bitirdikten sonra Sow, Başkan Aziz Yıldırım'ı alnından öptü.

Anahtar Kelimeler
Sowdan-duygusal-veda
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku