SOW Fenerbahçe'den Ayrıldı!

 Sarı lacivert kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada; "Futbolcumuz Moussa Sow'un transferi konusunda Al Ahli FC kulübü (Dubai) ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.
Bilindiği üzere Başkan Aziz Yıldırım'da dün bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, Senegalli golcünün durumuyla ilgili şöyle konuşmuştu: "Sow'la ilgili serbest kalma maddemiz belli. 4.5 yıllık sözleşmesinde alacağı toplam paranın büyük kısmını ilk iki kısmını aldı. Dubai'deki bir kulüp Sow'u almak istiyor. Önce hocamızı çağırıp konuştuk. 'Ben kalmasını isterim' dedi. Sow'un geleceği netleşince alternatiflerini düşünürüz. Ona dedik ki, 'Gitmek isteyip de takımın huzurunu bozacaksan kamuyonu ayrılmak istediğini deklare et', biz de gereken kolaylığı sağlayalım. O da gitmek istemediğini söyledi. Şimdi iki gündür gene bir görüşme halinde. Şimdi de gitmek istediğini söyleyip antrenmana çıkmayacağını söylüyormuş. Sow yolcu görünüyor şu an. Ya yolcu, ya tribüne yolcu. O'nu affetmem."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku