Skenderbeu:0 Beşiktaş:1

UEFA Avrupa Lig H Grubu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Arnavutluk'ta Skenderbeu ile oynadığı maçta sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.
Arnavutluk Elbasan Arena'da oynanan ve Macaristanlı hakem Tamas Bognar'ın düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a 3 puanı getiren golü 28. dakikada Jose Sosa kaydetti.
SPORTİNG LİZBON: 1 - LOKOMOTİV MOSKOVA: 3
Bu arada grubun diğer maçında Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova, konuk olduğu Sporting Lizbon'u 3-1 mağlup etti. Rus temsilcisine galibiyeti getiren golleri 12 ve 56. dakikalarda Samedov ve 65. dakikada da Oumar Niasse kaydetti. Ev sahibi Sporting Lizbon'un tek golünü ise 50. dakikada Montero attı.
57. dakikada siyah beyazlı ekip mutlak bir golü değerlendiremedi. Bu dakikada Gökhan Töre'nin güzel pasında ceza yayı civarında topla buluşan Jose Sosa, kalesini terkeden Orges Shehi'nin üzerinden topu aşırdı, ancak kaleye yönelen top kale direğinin dibinden auta gitti.
66. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında topla birlikte hızla ilerleyen Gökhan Töre topu sağ kanattaki Jose Sosa'ya aktardı. Bu oyuncu bir kez daha Gökhan Töre'ye topu aktardı, Gökhan Töre de, ceza yayı içinde sol ayağıyla çok sert vurdu, ancak kaleci Orges Shehi soluna giden topu çok iyi uzanarak çıkardı ve gole izin vermedi.
89. dakikada Beşiktaş net bir fırsattan yararlanamadı. Bu dakikada Gökhan Töre'nin pasıyla topla buluşan Mustafa Pektemek meşin yuvarlağı altıpas içine çevirdi. Mario Gomez'in kafasının üzerinden geçen top Andreas Beck'e geldi, Beck'in geriye doğru pasında Jose Sosa sağ ayağıyla gelişine şutunu çekti, fakat top az farkla yandan auta çıktı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası da gol getirmedi ve Beşiktaş, H Grubu'nda oynadığı ilk maçta sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Anahtar Kelimeler
Skenderbeu-0-beşiktaş-1
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku