Şansa Kazandık!

 Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 5. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Zor bir maç oldu. Rakip iyi kadrosu olan, iyi bir takım. Maçın sonuna kadar disiplinli ve stratejik oynamak zorundaydık. Oyuncularım bunu başardı. Hepsini tebrik ediyorum." dedi.

"Zor bir maçı kazandık, şansa kazandık" diyen genç hoca, "Bir sürü top direkten dündü. Allah yardım etti. Bundan önceki maçları da biz kaybettik. Benim yüzümden kaybettik. Ama bugün kazandık, şükürler olsun." diye konuştu. 

Hamzaoğlu, geçen sezon 3 kupa kazanmalarına rağmen çok eleştirildiği, istifasını bekleyenleri olduğunun hatırlatılması üzerine, "Hiçbir yere gitmiyorum. Herkes gitmemeden çok mutlu olacak bunun farkındayım ama ben hiçbir yere gitmiyorum. Mücadeleden kaçmam, sonuna kadar savaşırım. İnşallah şans ve sonuçlar da yanımızda olur. Biz elimizden geleni her zaman yaptık, yapacağız. Bundan önceki maçlarda da iyi oynadık. Ben hala kötü hocayım. Geçen sene 3 kupayı aldık, burada Trabzonspor’u yendik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Başkanımıza da tekrar geçmiş olsun diyorum. Onun da üzerinde çok geliniyor. Üzülüyorum ama kendim için değil, konuşanlar için üzülüyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz." cevabını verdi. 

Anahtar Kelimeler
şansa-kazandık
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku