Pereira: Puan Almak Güzel!

Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.
Milli maçlar sonrası takımların zor maçlar oynadığını belirten Pereira, "Benim yıllardan beri tecrübe edindiğim bir şey var. Milli maç aralarında sonraki maçlar zor olmuştur hep. Agresif ve iyi futbol oynayan bir takıma karşı oynadık bugün. Milli maç arasından sonra oynamak ki bu arada takımda değildi oyuncular. Milli takımlara oyuncular orada farklı antrenman metotları ile çalışıyorlar. Bu anlamda hiç kolay olmadı işimizi yapmak. Sakatlar da işimizi zorlaştırdı. Tüm bunların hepsini bir araya getirsek bugün iyi bir oyun olmadı bizim açımızdan. 3 puan bizim için çok önemliydi. Çok istiyorduk bu sahadan 3 puan almak ve kazandık. Oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Mehmet Topal bugün mevkisi olmayan stoperde oynadı. O pozisyonda gösterdiği uyumdan ve performanstan çok memnunum. Takımın bütünüyle performansından memnunum. Ligde kötü oynarken de kazanmak önemlidir" diye konuştu.
İyi bir futbol oynamadıklarını da kabul eden Portekizli hoca, "Bu zorluklar altında takımının gösterdiği performanstan memnunum bugün tam anlamıyla takım ruhunu gösterdi herkese. Sonradan oyuna giren oyuncular da iyi bir performans koydu. Dediğim gibi takım ruhu vardı sahada. Bu şartlarda 3 puan almak önemliydi. Mutluyum, bunu başardık." dedi.
Futbolcuların sakatlıkları hakkında gelen soruya ise Pereira, "Biz çok fazla sayıda bitiricilik antrenmanı yapıyoruz, çok gol atmak istiyoruz çünkü. Hemen hemen her antrenmanda bunu yapıyoruz. Muhtemelen kasık bölgesinde çok yük binmiş olabilir, bundan kaynaklandığını sanıyorum. Hep daha fazla gol istiyorum. Bundan dolayı o bölgedeki sakatlıklar gerçekleşmiş olabilir. Defansta sadece Ba o bölgeden sakatlandı. Sezon öncesi çalışmalarda hiçbir alakası yok bu sakatlıkların. Geçmiş dönemlerle kıyaslıyorsanız bizim sezon öncesi çalışmamız farklıydı. 4 haftalık sürede ilk maça hazırlanmak için çalıştık. Sezona devam ederken antrenmanların dozajını iyi ayarlamak zorundasınız. Ben çok fazla son vuruş antrenmanı yaptırıyorum ve bu şekilde de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
"SU BİRİKİNTİSİNDE EŞİMİ SIRTIMA ALMAK İSTEDİM AMA O İSTEMEDİ"
Sosyal medyada su birikintisinin içinde market poşetiyle olan fotoğrafları hakkında da konuşan Pereira, "Ben bir teknik direktör olmanın dışında bir babayım. Üç oğlum var ve çok yemek yiyorlar (Gülüyor). Eşim o gün yaya şekilde markete gitti ve bir anda yağmur başladı. Orada gördüğünüz su birikintisi oluştu. Otoparktaydık. Eşim hapis kaldı orada. Ben de oraya gidip almak zorundaydım. Çok normal. Her babanın başına gelebilecek bir olaydı. Benim için yeni bir olay değil. Ben haftada 3 kez gidiyorum o markete. Hatta seni sırtıma alayım dedim eşime ama o kabul etmedi. Eğer etseydi sizin için daha güzel haberler olurdu ama eşim kabul etmedi" diyerek espiri yaptı.

Anahtar Kelimeler
Pereira-puan-almak-güzel
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku