İlhan Cavcav: Benim Gözlerim Cin Gibi!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş karşılaşması sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kendisi ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.
İlhan Cavcav maç sonrası hakem yönetimini eleştirerek son dakikada kendileri lehine bir penaltının verilmediğini iddia etmişti. Bunun üzerine Şenol Güneş ise basın toplantısında, İlhan Cavcav’ın oturduğu yerden o pozisyonu göremeyeceği imasında bulunmuştu.
Bu açıklamaların ardından İlhan Cavcav’dan Şenol Güneş’e cevap gecikmedi.
Şenol Güneş’i 'kafası çalışan bir çocuk' olarak niteleyen tecrübeli başkan, "Onun 'Gözü açık mıydı kapalı mıydı?' dediğini hoş görüyorum. Hiç merak etmesin gözlerim cin gibi, her şeyi görürüm. Şenol Güneş gibi futbolculukta başarılı, antrenörlükte de başarılı sayıyor kendini. Bana göre başarılı değil. İlhan Cavcav gözlerini açsın diyor. Herifin kaşı yarıldı, penaltı yüzde yüz penaltı, kırmızı kart. Sen bunu vermiyorsun sonra İlhan Cavcav'ın gözleri diyorsun. Gazeteyi gözlüksüz çok iyi okuyorum ama uzağa baktığım zaman daha net görebilmek için gözlük takıyorum. Bir de maçta oturduğum konum itibarıyla, önümde çok çok yakınlaştıran koskoca televizyon ekranı var. Olay oldu mu, hemen bakıyorum oraya. Ben Şenol Güneş'ten daha iyi görüyorum. Şenol'la kale arasında en aşağı 70 metre mesafe var. Benimle olayın olduğu yer arasında bir metre yok. Şenol Güneş kafası çalışan bir çocuktur, onun 'Gözü açık mıydı kapalı mıydı?' dediğini hoş görüyorum. Hiç merak etmesin gözlerim cin gibi, her şeyi görürüm." şeklinde konuştu.
Ankara'daki spor camiasının "Kulübü oğlu Murat Cavcav'a bıraksın" çağrılarına da yanıt veren Cavcav, şu ifadeleri kullandı:
"Burası 1923 yılında, cumhuriyetle aynı tarihte kurulmuş bir spor kulübü. Gençlerbirliği'ni ben kurmadım, velev ki ben kursam dahi burası kamuya ait bir spor kulübü. Hiçbir kulübün babadan oğula bırakılarak yönetilmesi mümkün değil. Bu olabilir ancak benden sonra başkanlık yapacak olan insan oğlum da olsa konuya benim kadar elem vermesi gerekir. Keşke benim oğlum gelse ama kamuoyu ne diyecek yarın bir gün. Ondan sonra Murat Cavcav, ondan sonra onun oğlu var, o gelsin derler. Burası Yeniçeri ocağı değil. Basında olan değerli kardeşlerimin kalemlerini oynatırken bir kulübün bu kadar işine burunlarını sokmaması lazım."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku