İki Kupayıda İstiyorum!

 Takımının Atromitos takımını 3-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, uzun vadeli hesaplar yapmadığını, kısa vadeli hesaplarla hedefe ulaşmak istediğini belirterek, "Uzun vadeli hesaplar yapmam. Aslında kısa vadeli hedeflere ulaşmaya çalışıyorum. Bu akşam hedefimiz Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı başarmaktı. Bu hedefimize ulaştık. Şimdi kendi ligimizde oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Avrupa Ligi'nde de ilk ikide yer almak istiyoruz. Ben böyle bakıyorum. Uzun vadeli hedeflere kısa vadeli hedeflerle ulaşılır. Avrupa Ligi'nde ilk maçımızı kazanıp adım adım hedefe gitmek istioyruz. Uzun vadede neler olacağını göremem. Futbolda bugün vardır, yarın yoktur." dedi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın her ortamda söylemiş olduğu 'Final istiyorum' sözlerini de yorumlayan Vitor Pereira, "Başkanı gayet iyi tanıyorum. Onun hırslı olduğunu iyibiliyorum. O hep kazanmak istiyor aynı benim gibi. Bende hep kazanmak istiyorum. Büyük hedeflerimiz var. Her maç kalitemizi yükseltmek zorundayız. Maç maç ilerleyeceğiz. Başkanın hırslarını biliyorum. Kariyerim boyunca hırslarımla yaşadım." diye konuştu.
Öte yandan Sow'un takımdan ayrılması durumunda takıma takviye yapılıp yapılmayacağı sorularına ise Portekizli hoca, şu cevabı verdi:
"Bir şey kesinleşirse konuşuyorum. Olay netleşmeden konuşmuyorum. Sow buradan ayrılırsa konuşuruz. Aynı durum oyuncular gelirken de geçerlidir. Hayal gücüyle yorum yapmak istemiyorum. Elimdeki oyuncularla çok mutluyum."

Geçen yıldan tanıdığı Atromitos karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Pereira, "Oyuncuları bireysel olarak konuşmak istemiyorum. Oyuncuların kalitesini konuşalım. Bu akşam oyuncularım çok iyi oynadı. 10 tane pozisyona girdik üç tane gol attık. Rakip pozisyona bile giremedi. Girdeyse ben hatırlamıyorum. Bu maç kolay bir maç değildi oyuncularım karşılaşmayı kolay hale getirdi." şeklinde konuştu.

HER İKİ KUPAYI DA İSTİYORUM

Bir gazetecinin "Elinizde imkan olsa Avrupa Ligi şampiyonluğu mu Süper Lig şampiyonluğunu mu isterseniz " sorusuna ise Portekizli teknik adam, "Tercihim ikisi de ama çok çalışmamız gerekiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde bizim gibi hedefleri olan çok güçlü takımlar var."

Pereira, Yunan bir gazetecinin 'Olimpiakos'tan oyuncu tranfser edecek misiniz ?" sorusuna ise "Oyuncuların bir çoğunu burada görmek isterdim. Yarısını getirmek isterim. Burada çok iyi bir takım var."

Anahtar Kelimeler
İki-kupayıda-istiyorum
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku