Galibiyeti Şehitlere Adadı!

 A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 8. maçında Hollanda'yı 3-0 yendi. Karşılaşma sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Dağlıca'da şehit ve yaralı haberleri gelmesi sonrası kısa bir açıklama yaptı. 

Toplantıya hiçbir soru almayacağını belirterek başlayan Terim, "Sadece Letonya maçını kazansak söyleyeceğim şeyi şimdi söyleyeceğim. Bu gece açıkçası maçı konuşmak içimden gelmiyor. Hiçbir gol ve galibiyet yitirilen evlatlardan ve önemli ve kıymetli olamazlar." ifadesini kullandı. 

Terim, söz verdiği açıklamayı ise okuyarak şöyle konuştu:

"Tahmin ettiklerinizden daha fazla sizi dinliyorum. Görüyorum ve dikkate alıyorum her söylediğinizi ve yazdığınızı. Sadece medya ve sosyal medyayı değil sokaktaki insanlarında nabzını tutuyorum. Pazardaki tezgahçı ile de konuşuyorum havaalanındaki kardeşim ile de . Başta ben olmak üzere kişilere, kurumlara tercihlere kızabilirsiniz, kırgın da olabilirsiniz, eleştirebilirsiniz, beğenmiyor ya da istemiyor da olabilirsiniz. Bunları anlayışla karşılarım. Ancak şuan görev başındayız. Ve tek bir hedefimiz var. Ancak millet artı ülke bütünlüğünü korumamız gereken bir dönemdeyiz. Bu topraklarda yaşayan herkesin ihtiyacı olduğu günlerde sırtınızı milli takıma dönemezsiniz. Sırt çevirmemelisiniz. Bizler gelip geçeriz yarın başka bir arkadaş gelir. Ama ülkenin dünyada mevcudiyetini devam ettirecek bir takım var oda milli takımımız. Ondan desteğinizi, enerjinizi eksik etmeyin. Katılırız katılamayız. Katılmak için ben, oyuncularım ve tüm çalışanlar elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraştığımızdan hiç şüpheniz olmasın. Şuan açıkçası daha fazlasını yapmak isterdik. Sıralamada daha üstte olmak isterdik. Ama en azından bu galibiyetimizi hayatını vatanı uğruna kaybetmiş şehitlerimize ve geride bıraktıkları yakınlarına adıyoruz. Ruhları şad olsun."

Terim son olarak ise “Mücadele devam ettiği sürece yenilgi yoktur. Sonuna kadar kovalayacağız. Buda bizim karakterimizdir.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku

banner108