Galatasaray:1 Osmanlıspor:2

 3. dakikada Sneijder’in ara pasında topla buluşan Burak Yılmaz, rakiplerini geçtikten sonra ceza sahası içinde vuruşunu yaptı ancak top üstten auta gitti.
17. dakikada Sneijder’in ara pasında ceza sahası dışında topla buluşan Podolski’nin sert şutunu kaleci Ahmet Şahin kurtardı.
19. dakikada Sabri Sarıoğlu’nun sağdan ortasında Burak Yılmaz kafa ile vurdu ancak top kaleciye çarparak kornere gitti.
29. dakikada Osmanlıspor, Serdar Delitaş’ın golü ile öne geçti. Bu dakikada Musa Çağıran’ın savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Serdar Delitaş kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak Muslera’nın sağından ağlarla buluştu. 0-1.
41. dakikada Galatasaray, Selçuk İnan ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Sabri Sarıoğlu’nun ceza sahası içine ortasında Selçuk İnan kafa ile topu filelere gönderdi. 1-1.
50. dakikada Osmanlıspor, Torje’nin golü ile tekrardan öne geçti. Bu dakikada sol çaprazda topla buluşan Torje, Muslera’nın beklemediği bir şekilde topa vurunca meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-2.
72. dakikada Podolski sol çaprazdan ceza yayına girer girmez şutunu çekti kaleci Ahmet Şahin tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.
81. dakikada Yasin Öztekin ortasında Selçuk İnan’ın kafa vurdu ancak kaleci Ahmet Şahin son anda topu kornere çeldi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca başkent ekibi sahadan 2-1 galip ayrıldı.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku