BUZ PİSTİNİN AÇILIŞINA KATILDI!
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çekmeköy Belediye binasının önünde hizmet verecek olan buz pistinin açılış törenine katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çekmeköy Belediyesi buz pistinin açılışına katıldı. Başkan Hasan Can’a, Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan eşlik etti.
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can açılışta bir konuşma gerçekleştirdi. AK Parti Belediyelerinin hizmet noktasında sınır tanımadığını dile getiren Başkan Hasan Can, “Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Bey’e başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi ve buz pistinin hayırlı olmasını temenni etti.
Konuşmasında buz pisti hakkında genel bilgilendirme yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Buz pistimiz Çekmeköylülere hayırlı olsun. Rabbim bizlere daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi ve Başkan Hasan Can’a güzel temennileri ile katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “Bu güzel hizmetin Çekmeköy halkına hayırlı olmasını diliyor ve çalışmaları için belediyemize teşekkür ediyorum. Ayrıca yaptığı çalışmalarla Ümraniye’nin yükselmesinin sağlayan Belediye Başkanımız Hasan Can aramızda, katılımından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Program sonrası Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ile Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve şu anki Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin Bey’e annesinin vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku

banner108