Bursaspor'a İhtar Cezası!

Bursaspor’dan taraftarlara yapılan çağrıda, ihtar cezası hatırlatıldı. Açıklamada şöyle denildi: “Kulübümüzün 23.08.2015 tarihinde oynanan Bursaspor - G.Antepspor Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarımızın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası almıştır. Ayrıca Futbol Disiplin Talimatının 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tüm tribünlere giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından karar verilmiştir. Verilmiş olan ceza neticesinde Gaziantepspor müsabakasını tribünlerden takip eden tüm taraftarlarımız 12/09/2015 Cumartesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği müsabakasını stadyumdan takip edemeyeceklerdir.”
BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR
Bu arada, ligin 4.haftasında 12 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Gençlerbirliği maçının bilet satış programı belirlendi. Biletler, 9 Eylül Çarşamba günü saat 11.00 itibariyle satışa çıkacak.

Bilet Fiyatları ise şöyle;
VIP A-B Tribünü: 200,00 TL
Kapalı A-B-C, VIP C Tribünü: 100,00 TL
MaratoN Tribünü: 40,00 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü: 20,00 TL
Açık Kale Arkası Tribünü: 10,00 TL
Misafir Tribünü: 10,00 TL

Anahtar Kelimeler
Bursaspora-ihtar-cezası
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku