Bu Ligde İleriye Gidebileceğimizi Göstereceğiz!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Galibiyetlerden sonra buraya gelip konuşmak daha kolay oluyor benim adıma. Bu akşam mağlubiyetle ayrıldık, bunun sorumluluğunu kabul etmek gerekiyor, ben bu sorumluğu kabul ediyorum. İlk yarıda gerçekten iyi bir seviyede oyun ortaya koyan bir Fenerbahçe vardı. Avantaj bizdeydi, pozisyonlara giriyorduk maalesef penaltıdan gol yedik. İkinci yarıya avantajlı girmenin yollarını aradık. Nitekim de öyle oldu, iyi başladık diye düşünüyorum ikinci yarıya. Kontra ataktan ikinci golü yedik ve duygusal kontrolü kaybettik acele oyun oynamaya başladık. Takımımız bir panik havasına büründü. Bu akşamdan almamız gereken ders de budur. İkinci golü yesek bile birçok dakika vardı önümüzde. Bu akşam ikinci golden sonra rahat oyun oynamalarına izin verdik. İstedikleri kontra atakları boşlukları buldular." şeklinde konuştu.
Pereira, dezavantajlı duruma düşseler bile dengelerini kaybetmemeleri gerektiğini dile getirerek, "Süper Lig'de Trabzonspor'la birlikte lider durumdayız. Liderliğimizi sürdürmek için Bursaspor maçını kazanmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçımızı oynadık, bir dahaki hafta Celtic'le oynayacağız. O maçta UEFA Avrupa Ligi'nde de ileriye gidebileceğimizi göstereceğiz. Ama önemli olan önümüzdeki iki maçtır." ifadelerini kullandı.
Sarı lacivertli taraftarlara teşekkür eden Portekizli teknik adam, "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizim ortaya koyduğumuz performanstan skorlardan fazlasını hak ediyorlar. 3 gün sonra bir maçımız daha var, onlara ihtiyaçlarımız var." diye konuştu.
Molde karşısında lider oyuncu eksikliğinin hissedilip hissedilmemesi yönündeki bir soru üzerine, "Benim için lider her zaman takım olmalıdır. Lider oyuncu diye bir şey düşünmüyorum takımımda. Zorlu anlarda oyunu değiştirecek oyuncu fazlasıyla var. Endişe en büyük düşmanımız. Bu akşam yaptığımız hatalardan ders almamız gerekiyor." cevabını verdi.
Diego'nun eksikliğini hissedip hissetmedikleri yönündeki bir soruya da Pereira, "Diego oynadığı zaman da oynamadığı zaman da sorun." karşılığın verdi.
"YEDİĞİMİZ İKİNCİ GOLDEN SONRA DİEGO'NUN YOKLUĞUNU HİSSETMİŞ OLABİLİRİZ"
Yedikleri ikinci golden sonra Diego'nun yokluğunu hissetmiş olabileceklerini kaydeden Pereira, sözlerini şöyle tamamladı:
"İkinci gole kadar oyunun kontrolünü biz elimizde bulunduruyorduk. Fikrinize şu anlamda katılabilirim. İkinci golden sonra organizasyonumuzu kaybettik. Kalbimizle oynamaya başladık sabrımızı kaybettik. Belki o golden sonra organizasyonumuz kaybettiğimiz dakikalarda Diego'nun eksikliğini hissetmiş olabiliriz. Ben burada birçok kez basın toplantısı yapmaya geldim. Diego'nun çok olumsuz şekilde eleştirildiğini de duydum. Şu anda da 'Bu durum Diego'nun eksikliğinden mi oldu' diye sorular duyuyorum.
Golü yediğimiz dakikaya kadar iyi bir oyun ortaya koyduk. Ben kazanınca kendini yükseklerde hisseden, kaybedince de kendini harab eden bir insan değilim. Bizim için üzücü bir mağlubiyet, ders çıkarmamı gerekiyor. Sadece ben kaybetmiyorum, takım halinde kazanıyor, takım halinde kaybetiyoruz. Şu anda önümüzde hatalarımızdan ders çıkarmak için bir fırsat var. Bir sonraki karşılaşmada çok daha güzel bir cevap vereceğimize inanıyorum."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku