Beşiktaş:3 Fenerbahçe:2

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 6. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3 - 2 mağlup ederek hem 3 puanın sahibi oldu hem de averajla liderlik koltuğuna oturdu.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'den Simon Kjaer, Beşiktaş'tan ise Dusko Tosic ters kafa vuruşlarıyla topu kendi ağlarına gönderdiler.
Geçtiğimiz sezonu derbi kazanamadan kapatan Beşiktaş, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti. Gol düellosunda siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Simon Kjaer'in kendi kalesine, 24 ve 74. dakikalarda da Mario Gomez kaydetti.
Konuk Fenerbahçe'nin 2-0 geriye düştükten sonra iyi bir dönüş yaptığı maçtaki gollerini ise 32. dakikada Beşiktaş'tan Dusko Tosic ve 65. dakikada da Robin Van Persie attı.
Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 13'e çıkardı ve gol averajıyla liderliği Fenerbahçe'den devraldı. Konuk Fenerbahçe ise 13 puanda kaldı ve ikinci sıraya indi.
49. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Ozan Tufan'ın ortasında arka direkte Bruno Alves'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak, az farkla yandan auta çıktı.
65. dakikada Robin van Persie, skoru 2 - 2 yaptı. Bu dakikada ceza alanı içinde Ersan Gülüm'le girdiği ikili mücadeleyi kazanan Volkan Şen, rakiplerinden sıyrılarak topu Robin van Persie'ye aktardı. Hollandalı golcü de topla ilk buluşmasında ayak içiyle meşin yuvarlağı kaleci Tolga'nın kollarının altından ağlarla buluşturdu: 2 - 2.
Bu golde Beşiktaşlı oyuncular Volkan Şen'in topu aut çizgisinin dışından çevirdiğini öne sürerek hakeme itiraz etse de hakem Halis Özkahya kararını değiştirmedi.
74. dakikada Mario Gomez, Beşiktaş'ı 3 - 2 öne geçirdi. Bu dakikada Gökhan Töre'nin sol kanattan ortasına altı pas içinde uçarak kafa vuruşunu yapan Mario Gomez, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3 - 2.
80. dakikada Şener'in sağ kanattan şık ortasında ceza alanı içinde Robin van Persie'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkt dibine çarparak oyun alanına döndü. Dönen top tekrar Robin van Persie'nin ayağına çarparak oyun alanı dışına çıktı.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3 - 2 mağlup etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku