SAĞLIK:
POZİTİF YAŞAMIN SIRRI SÖZCÜKLERİN ARDINDA GİZLİ

Uluslararası thetahealing uzmanı İpek Senem Aydın, kelimelerin gücünü yaşamın pozitif enerjisiyle buluşturarak ruhsal dengelenmeyi sağlıyor. Dile getirilen her düşüncenin kişinin dünyaya bakış açışına doğrudan etki ettiğine dikkat çeken Aydın, ağızdan çıkan her sözcüğün hayatın gerçekliği içinde kendine yer bulduğunu söylüyor. “Hayatımda olumsuzlukları tecrübe etmek istemiyorsam ne yapmalıyım?” sorusunu soranlara sözcüklerin gücüyle yardım eden başarılı thetahealing eğitmeni, fiziksel ve ruhsal özgürleşmeye yardımcı oluyor. 

“Ağızdan Çıkan Sözcükler, Gerçekliğe Giden Yolun Kendisidir”

Doğru sözcükler kullanıldığı zaman hayatın negatif yönleriyle karşılaşmanın mümkün olmadığına dikkat çeken İpek Senem Aydın, bunun için atılması gereken ilk adımı “söylenen her şeyin farkına varmak”la açıklıyor. Günlük yaşam içinde karşılaşılan basit bir olumsuz durum karşısında hemen pes edilip olumsuz sözcüklerin sarf edilmemesi gerektiğini ifade eden Aydın, mevcut durumdan şikayet etmek yerine olumlu sözcüklerden oluşan cümleler kurulmasını tavsiye ediyor. İpek Senem Aydın ayrıca “Ne söylediğimin farkındayım. Sözcüklerimi özenle seçmenin mümkün olduğunu biliyorum. Pozitif bakış açısına sahip olarak nasıl konuşacağımı biliyorum. Yaradan tarafından duyulmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum” cümlesiyle negatif blokajlara elveda demenin yolunu gösteriyor.

“Pozitif Olumlamalar Kullanarak İyi Enerjiyi Kendinize Çekin”

İstenilen hedef ve amaçlara ulaşmak için kullanılan sözcüklerin kalpten inanarak söylenmesini belirten İpek Senem Aydın, gereken dikkatin gösterilmesi halinde pozitif olumlamalara hayata dahil etmenin bir uyku döngüsü kadar süreceğini paylaşıyor. Kişinin negatif konuştuğu veya şikayet ettiği bir durum olduğunda “korku”nun varlığından söz edilmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, bunun çözümünün ise korkularla yüzleşmek ve üstüne gitmek ile mümkün olduğunu söylüyor. Başarılı thetahealing eğitmeni, pozitif olumlamalar için ise şu cümleleri tekrar etmeyi öneriyor: “Şikayet etmeden günlük hayatımı nasıl geçireceğimi biliyorum ve bunun nasıl hissedildiğini biliyorum. En iyi ve en yüce şekilde nasıl olabileceğimin en iyisi olacağımı biliyorum. Günlük hayatımı kendime inanarak nasıl yaşayacağımı biliyorum”.  

İpek Senem Aydın ve hizmetlerine dair ayrıntılı bilgiye ipeksenemaydin.com adresinden ulaşılabilir.

 

 

İpek Senem Aydın

Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan İpek Senem Aydın Uluslararası Thetahealing Eğitmenidir. Birçok modülde Thetahealing Eğitmeni olan İpek Senem Aydın, ruh ailem diyerek tanımladığı öğrencileri ve danışanlarının ruhsal yolculuklarına eşlik etmektedir. 

Thetahealing seminerlerini online olarak İpek Senem Aydın Farkındalık Atölyesi'nde devam ettirmektedir. Atölyede aynı zamanda konularında uzman kişiler ile aile sistem çalışması, nefes, astroloji danışmanlığı, şamanik ritüeller gibi konularda da çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Parkinson tedavileri yüzde 90 oranında olumlu...
Vücudun hareket kabiliyeti üzerinde çok önemli rolü olan dopamin isimli maddenin beyinde eksilmesiyle ortaya...

Haberi Oku