SAĞLIK:
PASTEUR ENSTİTÜSÜ'NÜN ONAYLADIĞI   KORONAVİRÜSÜ ÖLDÜREN CİHAZ TÜRKİYE'DE

137 yıllık dünyanın en gelişmiş mikrobiyoloji laboratuvarları Pasteur Enstitüsü onayını almış Aeriashield, havadaki ve yüzeydeki korona virüsü %99 oranında öldürüyor. Piyasada muadili olarak adlandırılan birçok üründen daha büyük etki alanına sahip olmasının yanı sıra, hiçbir kimyasal ve zararlı madde içermemektedir. Yaymış olduğu patentli geliştirilmiş negatif iyonlar sayesinde yalnızca korona virüsten değil aynı zamanda grip, influenza, rota virüs gibi virüslerin de havadan ve yüzden bulaşmasını engellemektedir. Ayrıca negatif iyon teknolojisi, stresi azaltması, insanların yaşam kalitesinin arttırması ile de dikkat çekmektedir. Sahip olduğu patentli teknolojisi ile dünyada birçok ülkede kullanılan Aeriashield by Moskito Free, LoncaMed güvencesi ile artık Türkiye’de yerini aldı.

Negatif iyon salınımı ile bütün bakteri ve virüsleri (Covid-19 Dahil) öldürme özelliğine sahip olan Aeriashield by Moskito Free artık Türkiye’de. 137 yıllık dünyanın en gelişmiş mikrobiyoloji laboratuvarlarına sahip olan Pasteur Enstitüsü onayını almış tek ürün olan Aeriashield, havadaki ve yüzeydeki korona virüsü %99 oranında öldürüyor. Piyasada muadili olarak adlandırılan birçok üründen daha büyük etki alanına sahip olmasının yanı sıra, hiçbir kimyasal ve zararlı madde içermemektedir. Yaymış olduğu patentli geliştirilmiş negatif iyonlar sayesinde yalnızca korona virüsten değil aynı zamanda grip, influenza, rota virüs gibi virüslerin de havadan ve yüzden bulaşmasını engellemektedir. Ayrıca negatif iyon teknolojisi, stresi azaltması, insanların yaşam kalitesinin arttırması ile de dikkat çekmektedir. Sahip olduğu patentli teknolojisi ile dünyada birçok ülkede kullanılan Aeriashield by Moskito Free, LoncaMed güvencesi ile artık Türkiye’de yerini aldı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Parkinson tedavileri yüzde 90 oranında olumlu...
Vücudun hareket kabiliyeti üzerinde çok önemli rolü olan dopamin isimli maddenin beyinde eksilmesiyle ortaya...

Haberi Oku