SAĞLIK:
Doğal Ürünler Günlük Tüketimde İlk Sıraya Yerleşiyor

Büyük şehirde yaşayan çocuklu ailelerin sağlıklı, doğal ve kaynağı belli olan ürünlere talebi her geçen gün artıyor. Tüketicinin alışveriş sepetinde, markette ya da pazarda kolayca bulunamayan doğal ve üretim noktası belli olan özel, el yapımı ve yöresel ürünler ilk sıraya yerleşmeye başladı. Özel üreticilerden aldığı ve yerel üreticilere kendi ürettirdiği taze, doğal ve katkısız lezzetleri kaynağından tüketicilere ulaştıran Tazedirekt, değişen beslenme alışkanlıklarına ve doğal ürün özlemine sunduğu ayrıcalıklı hizmet ve ürün çeşitliliği ile tüketicilerin ilk adresi oldu.

Macrocenter’ın kuvvetli altyapısı ve hizmet kalitesiyle ürünlerini tüketicilere ulaştıran Tazedirekt, anlaşmalı üreticilere kendi ürettirdiği günlük süt, yumurta ve yoğurt ürünleri ile sadece üç ayda büyük rağbet gördü. Ekşi maya, gurme hamburger, karabuğday ve siyez ekmekleri, yöresinden toplanıp özenle kurutulan kuruyemişler, süt reçeli, kuşkonmaz ise en çok satan ürünler olarak öne çıktı.

Kadınlar kinoa ve chia tohumu sipariş ediyor

Yaz aylarında doğal, sağlıklı ve hafif gıdaların daha fazla tercih edilmesine bağlı olarak satış grafiğini yükselten kinoa ve chia tohumu, Tazedirekt’in en çok sipariş verilen ürünleri arasında yer aldı.

Her yerde bulunmayan, en özel lezzetler Tazedirekt’te

Ürünlerini sebze, meyve, et ürünleri, süt ve süt ürünleri, kahvaltılık ürünler, temel gıda ve bakliyat, atıştırmalıklar, unlu mamuller, bebek ürünleri ve içecekler olmak üzere 9 ana kategoride toplayan Tazedirekt, markette ya da pazarda kolayca bulunamayan özel, el yapımı, yöresel ve ithal ürünleri tüketici ile buluşturarak fark yaratıyor.

Taze, doğal ve katkısız lezzetleri kaynağından tüketicilere ulaştıran Tazedirekt; etin safını, sütün günlüğünü, meyve sebzenin en doğalını titizlikle buluyor ve sadece Tazedirekt standartlarına uygun olanları seçerek müşterilerine ulaştırıyor. Tazedirekt.com web sitesi üzerinden her gün sebze, meyve, et ürünleri, süt ürünleri, kahvaltılıklar, bakliyat, unlu mamuller, atıştırmalıklar, bebek ürünleri ve içecek kategorilerinde yaklaşık 1600 üründen oluşan özel bir seçki sunuluyor.

Komşu çiftliklerden aldığı ürünler ve özel üretimleriyle öne çıkan Tazedirekt, ürün portföyüne dünyanın farklı noktalarındaki yerel üreticilerden topladığı özel lezzetleri de ekledi. Ülkemizde yeni keşfedilmeye başlayan ve en küçük tahıl diye bilinen teff, lahana ve turpgiller ailesinden gelen kale bitkisi, renkli pazı, siyah domates, bilinen cevizden farklı iki çeşidi ile pikan ve makademia cevizi de her gün sınırlı stokları ile Tazedirekt’te tüketicilere sunuluyor.

Tazedirekt kendi ürettirdiği doğal ürünlerinden günlük sütü, olgunlaştırılmış beyaz peyniri, olgunlaştırılmış Ezine peyniri ve inek peynirini, çömlek yoğurt, organik yumurta ve gezen tavuk yumurtasını en taze hali ile en güvenli yoldan müşterilerine ulaştırıyor.

Tazedirekt’te farklı yaşam tarzlarına yönelik pratik paketler

Tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı alternatifli paket seçenekleriyle pratik çözümler sunan Tazedirekt, ‘yaza merhaba’, ‘balık sofrası’, ‘sağlıklı atıştırmalıklar’, ‘haftasonu kahvaltısı’, ‘diyabetik ürünler’, ‘sporculara özel’ gibi ürün paketleriyle her yaş grubundan farklı yaşam tarzına sahip tüketicilerin beğeni ve ihtiyaçlarına zengin ürün yelpazesiyle cevap veriyor.

Tazedirekt, hafta içi saat 22:00’ye, hafta sonu saat 18:00’a kadar uzanan esnek teslimat saatleriyle haftanın 7 günü müşterilerinin siparişlerini kapılarına götürüyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Parkinson tedavileri yüzde 90 oranında olumlu...
Vücudun hareket kabiliyeti üzerinde çok önemli rolü olan dopamin isimli maddenin beyinde eksilmesiyle ortaya...

Haberi Oku