POLİTİKA:
'Yeni Kabinede Görev Alan Bakanlarımıza Başarılar Diliyorum”
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Tecrübesi ile büyük katkı sağlayacak”
''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptıkları toplantının ardından yeni kabine açıklandı. Kabinede Samsun Milletvekilimiz Ahmet Demircan, Sağlık Bakanı olarak görev aldı. Doktor olan Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan'ın bilindiği üzere 54. hükümette de Devlet Bakanı olarak görev almıştı. Sayın bakanımızın siyasi tecrübesi ile görevini en iyi şekilde yapacağına, ilimize ve ülkemize sağlık alanında faydalı hizmetler sağlayacağına inanıyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyor, görevinin Samsunumuz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.
“Kılıç'a teşekkür”
Öte yandan 4 yıldır Gençlik ve Spor Bakanı olarak başarılı hizmetlere imza atan Samsun Milletvekilimiz Akif Çağatay Kılıç, yapılan kabine değişikliği ile görevini devretmiştir. Bakanlığı döneminde gençlik için büyük projelere imza atmış, spor alanında bir çok önemli yatırımı gerçekleştirmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde yaptığı hizmetler dolayısıyla Samsun Milletvekilimiz Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ediyorum.
Ayrıca yeni kabinede görev alan bakanlarımıza başarılar diliyorum. Bakanlar kurulumuz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun''
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel...

Haberi Oku