POLİTİKA:
Seçim Çalışmalarını Camiden Başlattı!

 YSK, verdiği kararla AK Parti’nin seçim şarkısını “halkın dini, manevi duygularını istismar etmeye yönelik olduğu” gerekçesi ile yasaklamıştı. “Haydi Bismillah” isimli şarkısının yasaklanmasına rağmen AK Parti, seçim çalışmalarında dini değerleri ön plana çıkarmaya devam ediyor. Bunun son örneği Çorum’da yaşandı.
AK Parti Çorum milletvekili adayları, 1 Kasım seçim çalışmalarını sahabe türbelerinin bulunduğu Hıdırlık Camii’nden başlattı. AK Parti milletvekili adayları Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Bekir Horuz, Hıdırlık Camii’nde kılınan cuma namazının ardından yürüyerek sahabe türbelerini ziyaret etti. Hıdırlık’taki programa AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve partinin diğer yöneticileri de katıldı.
Milletvekili adayları ve partililer, cami avlusunda yapılan duanın ardından seçim startını verdi. Camideki program sonrası parti binasına geçen partililer, bayramlaşma törenine katıldı. AK Parti milletvekili adayları, seçim çalışmalarını camiden başlatmalarını Twitter’daki sayfalarından da paylaştı.



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel...

Haberi Oku