POLİTİKA:
Oy sayımıyla ilgili çok daha hızlı sonuçlara ulaşmayı e-temayül uygulamasıyla hedeflemekteyiz

Beraberindeki heyetle temayül yoklamasına refakat etmek üzere kentte geldiklerini vurgulayan Şahin, adayların tespitiyle ilgili yol gösterici ve ışık tutucu olması amacıyla temayül yoklamasının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Temayül yoklamasının bugüne kadar geleneksel yöntemlerle gerçekleştirildiğini hatırlatan Şahin, şöyle devam etti:

"Bugünden itibaren çalışmalarımızı artık elektronik temayül şekliyle sürdüreceğiz. Bunu yapmamızdaki en önemli nedenlerden bir tanesi israfı ortadan kaldırmak, hem zaman israfını hem de kağıt, zarf, sandık gibi harcamaları minimize etmek. Ayrıca oy sayımıyla ilgili olarak çok daha hızlı, çok daha sıhhatli sonuçlara ulaşmayı e-temayül uygulamasıyla hedeflemekteyiz. Bugün saat 16.00 itibariyle bu temayül yoklamamız sona erdiğinde 10-15 dakikalık süre sonra bu sonuçlar genel merkezimizin ilgilileri tarafından görülebilecek. Bu sonuçları yalnızca genel merkezimiz, genel başkanımız, kurullarımız karar alma süreçlerinde kullanacaklar, biz de dahil olmak üzere bu sonuçları bilemeyeceğiz. Kamuoyuna da ilan edilmeyecek."

Şahin, bugün kentte yaklaşık bin 300 teşkilat mensubunun oy kullanacağını aktararak, adayların belirlenmesi için temayül yoklamasının yanı sıra anketler, görüşmeler, mülakatlar yapılacağını, şehrin nabzını tutan kanaat önderlerinin fikirlerinin alınacağını kaydetti.

Fatih Şahin, bütün bu doneler toplandıktan sonra da en kısa süre içerisinde adayları kamuoyuyla paylaşacaklarını ve güçlü bir şekilde sahaya ineceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni de temayül yoklamasının seçimlerin kazanılmasına katkı sağlaması noktasında önemli olduğunu dile getirdi. 

Konuşmaların ardından elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasına geçildi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Ekrem İmamoğlu Tuzla'dan Hükümete seslendi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile’nin ardından Tuzla’da da AK Parti adayı Murat Kurum’a verilen ‘hükümet...

Haberi Oku

banner108